DESPRE

Despre Cluj Wedding Style

Cluj Wedding Style este ghidul vostru în organizarea nuntii!

Targul va avea loc in perioada 19-21 ianuarie 2018 intr-un complex de 2 sali de evenimente foarte elegante, foarte bine cunoscute in domeniul organizarilor de evenimente din Cluj-Napoca si anume la Amiral Events & Style – Sala Diamond si Sala Gold

Adresa Locatiei: Str. Câmpina 51-53, Cluj-Napoca, Amiral Events & Style.

Cele mai importante firme din domeniul organizarii nuntilor va asteapta sa va prezinte cele mai noile trenduri în materie de nunti pentru anul 2018.
Nu mai trebuie sa alergati in tot orasul sa va cautati rochia perfecta de mireasa – o gasiti la targul nostru!
Cela mai multe rochii de mireasa gasite la un targ!
Va invitam sa probati si sa alegeti din peste 1.000 de rochii de mireasa – avanpremiera 2018! Salonele de rochii va vor astepta cu oferte speciale.
Puteti cere sfatul expertilor in organizare de evenimente, puteti alege tortul dorit, verighetele perfecte, invitatiile si marturiile de nunta dorite.
Va puteti de asemenea alege costumul de mire, buchetul de mireasa, serviciile foto-video, cabina foto, limuzine si chiar sala de nunti!
Va garantam ca targul nostru este un mod excelent de a afla de la expertii din domeniul nuntilor ceea ce este la moda si de a gasi raspunsuri la toate întrebarile pe care vi le puneti.

Veniti alaturi de noi între 19–21 Ianuarie 2018 si nu ratati ofertele speciale!