Da, ne aflăm în seara de dinaintea marii deschideri! Și ne încearcă atâtea emoții… Am avut o zi plină! Plină de energie, agitație constructivă și productivă, drumuri, telefoane; plină de oameni frumoși care muncesc cu drag, dedicare și pasiune în acest domeniu; plină de standuri ce au prins viață, ce spun povești construite cu trudă, în ani de zile și inspiră poveștile voastre de dragoste, dragi miri și mirese. Mâine ne deschidem porțile! Și așteptăm cu nerăbdare să ne treceți pragul. Vă promitem trei zile pline de diversitate, de mii de frumuseți. Vă recomandăm să vă acordați timp atunci când ajungeți la noi, să consultați toate ofertele pe care furnizorii prezenți vi le vor pune la dispoziție, să le cântăriți bine și să optați pentru ceea ce e cel mai aproape de sufletele voastre!

Un P.S. dedicat mireselor:

După cum ați putut observa și pe pagina noastră de Facebook, dar și uitându-vă peste lista de expozanți, prima ediție a Cluj Wedding Style va fi un paradis al rochiilor de mireasă, majoritatea putând fi probate chiar la standurilor saloanelor. Și când spunem paradis, ne referim la peste 1000 de rochițe!

Veniți cu toate dorințele la voi și cu imaginea rochiei din vis, probați cu încredere toate modelele care vă plac și cereți sfaturile specialiștilor de acolo. Nu vă opriți până nu simțiți fluturași în stomac atunci când vă priviți în oglindă, iar ceea ce vedeți vă spune răspicat că e rochia voastră!

– gata cu P.S.-ul –

Nici domnii nu vor fi neglijați! Furnizorii vă pun la dispoziție felurite modele de costume pentru miri; sigur veți pleca acasă cu alegerea perfectă!

It’s the day before! Tomorrow we’ll start the first chapter!
Can’t wait!

Informații importante!

Orar:
Vineri, 19 ianuarie 2018: 11:00 – 20:00;
Sâmbătă, 20 ianuarie 2018: 11:00 – 20:00;
Duminică, 21 ianuarie 2018: 10:00 – 18:00;

Preț bilet: 5 lei.
Biletele pot fi achiziționate de la intrare!

Locație:
Amiral Events & Style, în sălile Gold și Diamond
Adresă: str. Câmpina nr. 51-53 (în incinta Transcom), Cluj-Napoca
Acces: se intră în curtea Transcom și se face dreapta, înainte de brăduți.
Parcare disponibilă: Daa! (în curte)

Autobuze: 
Linia 52: Str. Bucium – Str. Plevnei
Linia 36: Piața Mihai Viteazul – Str. Plevnei

Redactor: Andreea-Carla Mureșan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *