Mai este doar o săptămână până la ediția de toamnă a târgului de nunți Cluj Wedding Style și entuziasmul nostru nu cunoaște limite! Abia așteptăm să te întâlnim iar dacă se întâmplă să nu fii 100% convins/ă de participarea la un târg de nunți, aici găsești câteva motive pentru care să spui „DA” (nu doar în fața altarului, ci și participării la târg, haha).

Să începem cu începutul: De ce să participi la un târg de nunți, în general?

Răspunsul nu poate fi mai simplu: găsești tot ce ai nevoie pentru nunta ta, într-un singur loc. Imaginează-ți ce ar însemna să cauți în locuri diferite tot ce ai nevoie, de la rochie de mireasă și costum de mire la verighete și invitații – ar fi o mare „bătaie de cap”, de care te poți elibera cu ușurință dacă participi la un târg de nunți. Pe lângă asta, la un târg poți găsi inspirație și poți cu ușurință să îți faci o idee despre ceea ce îți dorești pentru ziua nunții.

Dar totuși, de ce toamna?

Și aici răspunsul este destul de simplu: varietate. Toamna vei găsi rochii de mireasă superbe, la final de sezon – ceea ce înseamnă un preț ceva mai mic. Pe de altă parte, toamna vei găsi și modele de rochii din colecțiile anului viitor, ceea ce e un avantaj dacă te interesează modelele noi.

Și dacă e să vorbim despre partea sufletească: toamna, oamenii sunt mai relaxați, mai calmi, iar atunci când iei decizii importante în viață, e important să ai atât mintea cât și corpul relaxate, calme.

În final, noi îți recomandăm să participi la târg, indiferent dacă nunta ta va avea loc peste o lună sau peste un an. Niciodată nu se știe ce ultim detaliu poți pune la punct pe ultima sută de metri (accesorii, pantofi), iar pentru nunțile ce vor avea loc peste mai mult timp: niciodată nu strică să începi organizarea din timp.

Acestea fiind spuse, te așteptăm cu brațele deschise și cu zâmbete largi la ediția de toamnă a târgului de nunți Cluj Wedding Style!

Orar:

Vineri, 18 noiembrie 2022: 12:00 – 20:00

Sâmbătă, 19 noiembrie 2022: 10:00 – 20:00

Duminică, 18 noiembrie 2022: 10:00 – 18:00

Preț bilet: 10 lei

Biletele pot fi achiziționate de la intrare sau online, AICI.

Locație: Amiral Events & Style, sălile Platinum si  Gold 

Adresă: str. Câmpina 51-53 (în incinta Transcom), Cluj-Napoca

Parcare disponibilă, în curte!

Cum puteți ajunge acolo?

Autobuze: Linia 52: Strada Bucium – Strada Plevnei

Linia 36: Piața Mihai Viteazul – Strada Plevnei

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *