Toamnă, iarnă, primăvară sau vară, florile dau culoare unei nunți, indiferent de anotimpul în care are loc aceasta. Fie că vorbim de buchetul miresei sau de aranjamentele din sală, florile pot fi alese în așa fel încât să se potrivească cu anotimpul în care are loc nunta, creând un sentiment de unitate.

Iarna

În anotimpul alb, cel mai bine se potrivesc florile albe sau, în contrast, cele de o culoare puternică, precum roșul. Câteva sugestii ar putea fi: Steaua din Betleem, Gardenia, Crinul de ghiveci, Iasomia de Madagascar. Toate au o floare mică, simplă și sunt foarte potrivite pentru anotimpul în care natura este înghețată.

Primăvara

Primăvara este anotimpul în care natura prinde viață din nou, așadar florile au culori pline de viață, calde dar delicate. Hortensiile, Orhideile, Bujorii sau Lalelele sunt perfecte pentru acest sezon.

Vara

Vara este, fără discuție, anotimpul preferat de cele mai multe cupluri, pentru nuntă. Este de asemenea și anotimpul în care natura este la ea acasă, deci avem de unde alege florile. Totuși, dacă nu vă încântă florile clasice care se folosesc în continuu vara, s-ar putea să vă placă cele pe care vi le sugerăm noi. Floarea Soarelui, Frezia, Irisul sau Brumărelele sunt câteva din care puteți alege și se potrivesc perfect cu căldura, soarele și zilele lungi ale verii.

Toamna

Deși este anotimpul în care natura „adoarme”, toamna este viu colorată. Culorile de galben, portocaliu, arămiu care domină în acest sezon, pot forma buchete și aranjamente de nuntă excelente. Daliile, Crizantemele, Trandafirii și Coada Șoricelului, par a fi o adunătură de flori care nu au nici o legătură, însă pot forma un buchet de toamnă superb și diferit.

Sursă informații: InStyle

Sursă fotografii: Pinterest

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *