Ah, pantofii! Pentru unele mirese sunt un simplu detaliu, pentru altele sunt cea mai importantă decizie. Dar ce fel de pantofi ar trebui să alegi pentru ziua cea mare? Cu toc sau fără? Noi credem că ambele variante merită să fie luate în calcul înainte de luarea deciziei, iar mai jos găsești câteva argumente.

De ce să alegi pantofii fără toc?

Cel mai simplu și rapid răspuns este: pentru confort. O să trebuiască să porți acești pantofi toată ziua și toată noaptea, așa că e important să te simți confortabil în ei. Pantofii fără toc sunt o opțiune mai practică și mai stabilă: poți să mergi, să alergi și să dansezi în ei, fără frica de a te dezechilibra.

Locația nunții are și ea un rol important în această decizie – dacă nunta ta are loc în aer liber, atunci cea mai bună opțiune sunt pantofii fără toc, din motive evidente.

Impresia generală despre pantofii fără toc, este că sunt mai urâți și că te vor face să pari scundă, însă dacă îi alegi bine, aceste probleme vor fi inexistente.

Pentru inspirație, poți arunca o privire aici.

De ce să alegi pantofii cu toc?

Cred că aproape toate femeile iubesc o pereche clasică de pantofi cu toc. Te fac să pari mai înaltă, îți fac picioarele să arate bine și în același timp te ajută să îți menții o postură bună.

Există riscul ca aceștia să fie extrem de inconfortabili, însă dacă îi alegi bine pot fi, în schimb, extrem de confortabili. Totul depinde de tine și de cât de des porți pantofi cu toc: dacă ești obișnuită cu ei, șansele de a te simți confortabil sunt mai mari, evident. Ai mare grijă la calitatea lor și a materialelor din care sunt făcuți: pantofii de calitate vor fi mai comozi, indiferent de înalțimea tocului.

Bonus: Există și o variantă de mijloc: kitten heels. Dacă vrei să fii puțin mai înaltă, însă nu te simți confortabil în pantofi cu toc înalt, kitten heels sunt cea mai bună opțiune pentru tine. Sau invers: dacă ești înaltă însă vrei să porți pantofi cu toc, aceeași variantă va funcționa și pentru tine.

În final, cel mai mult contează cum te simți tu. Dacă vrei să porți pantofi cu toc sau fără toc, este strict decizia ta, iar dacă te asculți pe tine, vei face alegerea potrivită.

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *