Într-o lume plină de posibilități de alegere… ce fel de costum ar trebui să poarte viitorul mire în ziua cea mare? Mai jos am enumerat 4 tipuri de costume: de la formal, la elegant și clasic.

Morning suit

Aceasta este cea mai formală opțiune pe care o poate alege un mire. Cu un design deosebit, aceste costume au o jachetă cu coadă lungă până la jumătatea coapsei sau până la genunchi. De obicei, acestea sunt negre sau gri și se poartă cu o pălărie.

Tails

Haina clasică a acestui tip de costum are coada despicată în două și ar trebui să fie purtată cu bretele, cămașă albă, vestă și cravată.

Black tie

Costumul tip black tie este unul dintre cele mai populare printre miri și oferă o varietate de modele din care poți alege. Poartă-l cu papion pentru un look clasic și elegant.

Lounge suit

Unii miri se simt mai confortabil într-un costum clasic, obișnuit, de zi cu zi. Îl poți face să arate mai elegant cu o vestă asortată sau o cravată, iar un avantaj este faptul că îl mai poți purta și cu alte ocazii.

Sfatul nostru este să nu te grăbești! Probează mai multe costume și nu lua o decizie pripită – acordă-ți timp. În final, cel mai important este să te simți bine în ziua cea mare, iar dacă te simți bine, vei arăta bine!

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *