Majoritatea doamnelor au idee clară în ceea ce privește rochia de mireasă pe care o doresc, însă când vine vorba de mire, lucrurile s-ar putea să fie puțin mai complicate. Costumul de mire trebuie să se potrivească cu rochia miresei, dar în același timp trebuie să se potrivească cu personalitatea și stilul viitorului mire, însă și cu locația nunții și… pff, aveți decizii grele de făcut. Hai să vedem cu ce sfaturi vă putem ajuta noi, până una alta.

Stilul personal al mirelui contează foarte mult

Dacă viitorul mire se îmbracă elegant, în general, atunci costumul pentru ziua cea mare nu ar trebui să fie o problemă – se va simți confortabil cu aproape orice tip de costum; însă dacă stilul lui este mai degajat, casual, atunci decizia s-ar putea să devină puțin mai greu de luat. Secretul (la fel ca în cazul rochiei de mireasă) este să probeze mai multe tipuri de costume și să decidă care îi place mai mult și în care se simte cel mai bine. Evident, viitoarea lui soție îl va putea ajuta cu o părere (sau mai multe).

Lungimea jachetei

Un mire înalt va arăta bine într-o jachetă mai lungă, însă pentru cei de statură mai mică, o jachetă scurtă se va potrivi cel mai bine.

Culori

Culoarea costumului și a accesoriilor mirelui sunt detalii care merită a fi luate în considerare. Costumele negre, gri și bleumarin sunt clasice și nu se vor demoda niciodată, iar cele maro se potrivesc pentru o nuntă cu tematică rustică. Pantofii trebuie să fie de o culoare care se asortează cu costumul, iar cravata sau papionul pot fi alese în așa fel încât să se asorteze cu buchetul miresei, rochiile domnișoarelor de onoare sau cu aranjamentele din sala nunții.

Bretele

În funcție de tipul de costum, bretelele pot adăuga o notă de rafinament întregului aspect al mirelui. Pentru un look rustic, puteți asorta bretelele cu o jachetă din tweed și pantaloni gri sau crem.

Accesorii deosebite

Nunta este locul și timpul perfect pentru a purta un ceas de buzunar, spre exemplu. Dacă viitorul tău soț și-a dorit dintotdeauna un astfel de accesoriu, poți să îl surprinzi, oferindu-i un astfel de cadou în dimineața nunții.

Cravată sau papion?

Cravata este opțiunea mai formală, dar și papionul este foarte popular printre miri. Papionul arată splendid cu o vestă și bretele, în timp ce cravata oferă un aspect elegant.

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *