Dacă majoritatea detaliilor legate de nuntă sunt importante doar pentru o zi, verighetele sunt pentru totdeauna – asigurați-vă că le alegeți pe cele mai potrivite. Cum veți ști care sunt cele potrivite? Asta depinde foarte mult de gusturile voastre, dar sfaturile de mai jos o să vă ajute cu siguranță!

Bugetul

Atunci când vă stabiliți bugetul pentru întreaga nuntă, trebuie să includeți acolo și verighetele. Având în vedere faptul că veți purta verighetele în fiecare zi pentru restul vieții, merită să cheltuiți ceva mai mult decât cheltuiți în mod normal pe bijuterii.

Cumpărați-le împreună

Desigur, unele decizii legate de nuntă pot fi făcute separat, de fiecare în parte – alegerea verighetelor nu face parte din acele decizii. Este important să luați această decizie împreună, pentru că, până la urmă, le veți purta amândoi. De asemenea este important să vizitați mai multe magazine de bijuterii, ca să vedeți diferite stiluri înainte de a lua decizia finală. Faptul că le cumpărați împreună, nu înseamnă că verighetele voastre trebuie să fie la fel – pot, la fel de bine să fie diferite, însă este important să fiți de acord.

Gândiți-vă bine la forma și mărimea verighetelor

Verighetele au forme și mărimi diferite. Pentru mire, probabil diferitele tipuri de metale și stiluri vor reprezenta un factor important, iar mireasa trebuie să fie atentă ca verigheta să se potrivească cu inelul de logodnă.

Alegeți metalul potrivit

În trecut, verighetele clasice erau cele din aur, însă în zilele noastre verighetele pot fi făcute din mai multe tipuri de materiale. Pentru mireasă, este evident faptul că metalul din care este făcută verigheta trebuie să se potrivească cu inelul de logodnă. Pentru mire se potrivește ceva elegant dar ferm. În general, verighetele pot fi făcute din aur, aur alb, aur roșu, argint, platină, paladiu, titaniu sau zirconiu. Prețurile vor varia în funcție de metal și greutate, așa că trebuie să luați și acest lucru în calcul atunci când vă stabiliți bugetul.

Confortul este cheia

Este foarte important ca verigheta să se potrivească bine pe deget. Bijutierul va avea un ghid de măsurare pentru a ști exact ce mărime aveți nevoie. Desigur că mărimea degetelor voastre ar putea să se mai modifice odată cu anii, dar veți putea să modificați mărimea verighetelor ulterior.

Căutați din timp verighetele

Unele verighete trebuie să fie făcute la comandă, așa că trebuie să vă asigurați că acestea vor fi gata pentru ziua cea mare. Pe lângă asta, dacă lăsați până în ultimul moment cumpărarea verighetelor, s-ar putea să trebuiască să vă grăbiți și să nu luați cea mai bună decizie.

Trebuie să vă placă ceea ce cumpărați

Am spus-o deja de câteva ori, dar o mai spun odată: verighetele sunt pentru totdeauna – așa că trebuie să fiți absolut convinși că vă plac în momentul în care le cumpărați.

Veți avea ocazia să probați zeci de modele de verighete la târgul de nunți Cluj Wedding Style, pe 16-18 Noiembrie 2018 la Amiral Events & Style! Ne vedem acolo!

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *