A zis cineva tort? Da da, am zis!

Nouă ne plac tare mult torturile clasice de nuntă: decorate cu flori sau fructe, acoperite de marțipan și parcă ieșite din basme. Și totuși… parcă ar fi binevenită o schimbare, din când în când. Tocmai de asta, noi îți propunem 4 opțiuni de înlocuire a tortului clasic.

Cheese cake

Ai putea înlocui cele 3 etaje de tort clasic, cu un tort de cheese cake. E delicios și va fi o surpriză plăcută pentru invitați!

Tort dezbrăcat

Haha, nu e ceea ce pare! Tortul dezbrăcat este cel care nu are blaturile acoperite de frișcă sau marțipan. Poate fi decorat cu flori sau fructe sau orice altceva și are un aspect rustic.

Un turn de cupcakes sau gogoși

Poți asorta cupcake-urile sau gogoșile cu aranjamentele nunții tale și vor arăta foarte drăguț! Înafară de asta, invitații vor fi, din nou, plăcut surprinși să primească câte un cupcake sau câte o gogoașă drăguță în loc de tort.

Macarons

Turnurile de macarons sunt din ce în ce mai populare la nunți. Nu numai că sunt delicioase, dar oferă și o tentă de eleganță și rafinament.

Te așteptăm la târgul de nunți Cluj Wedding Style, în 16-18 Noiembrie 2018 să îți găsești tortul perfect, indiferent dacă este unul clasic sau unul mai diferit!

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *