Știi cum suntem noi, femeile: ne decidem greu, iar după ce am luat o decizie, sunt șanse de peste 50% să o regretăm. Pentru a evita acest lucru, trebuie să îți pui câteva întrebări înainte de a-ți cumpăra rochia de mireasă.

Ți-ai rezervat destul timp pentru luarea deciziei?

Nu poți să cumperi o rochie atât de specială într-o oră – când mergi să îți cumperi rochia de mireasă, este foarte important să ai destul timp la dispoziție, să nu te grăbești.

Ți-ai stabilit un buget?

E importat să știi dinainte, câți bani (aproximativ) ești dispusă să cheltuiești pe rochie.

Te-ai gândit la culoare?

Desigur, rochia albă este clasică, dar ia în considerare și rochiile crem, ivory, culoarea șampaniei sau roz pal.

Te-ai documentat despre diferitele tipuri de rochii de mireasă?

Acest pas este foarte important pentru a-ți da seama care tip de rochie se potrivește cel mai bine formei corpului tău. Poți citi AICI articolul pe care l-am scris noi despre acest subiect.

Te-ai gândit la temperatura din ziua nunții tale?

Dacă nunta ta va fi într-un sezon ceva mai rece, poți opta pentru o rochie cu mâneci lungi, din dantelă, însă aceasta nu ar fi potrivită pentru o nuntă ce are loc vara. De altfel, multe straturi de tulle ar putea fi deranjante în cel mai călduros anotimp, deoarece țin cald. Gândește-te și la aceste aspecte atunci când îți cumperi rochia.

De asemenea, mai sunt câteva lucruri la care este bine să te gândești chiar în momentul în care cumperi rochia:

Ai întrebat dacă modificările sunt incluse în preț?

Rochia visurilor tale s-ar putea să fie puțin largă, sau puțin lungă – e important să știi, în momentul în care o cumperi, dacă aceste modificări de care ai nevoie sunt incluse în prețul rochiei sau dacă au un preț separat.

Ai încercat rochia pe care ți-a recomandat-o proprietarul buticului?

Pentru cineva care face asta în fiecare zi, este ușor să vadă forma corpului tău și să recomande ceva ce crede că ți s-ar potrivi. Probează! Nu ai nimic de pierdut.

Ai încercat mai multe tipuri de rochii, ca să vezi ce ți se potrivește cel mai bine?

E esențial să fii deschisă la minte. S-ar putea să vii cu gândul la o rochie Mermaid și să pleci acasă cu o rochie A Line. You never know!

Ai încercat să mergi, să dansezi și să te așezi în rochie?

Poate pare confortabilă în fața oglinzii, dar s-ar putea să nu mai fie atât de confortabilă când mergi sau când dansezi. Încearcă să vezi cum te simți în ea. Degeaba e frumoasă dacă nu te poți mișca în ea!

Ai încercat rochia cu un voal?

Acest accesoriu poate fi piesa care te face să strălucești, dar dacă nu se potrivește cu rochia, ar putea fi un dezastru.

Ai cerut și sfatul altcuiva?

Oamenii au gusturi diferite, așa că nu trebuie să te bazezi exclusiv pe părerea altora. Totuși s-ar putea să te ajute și părerea altcuiva, așa că nu ezita să o ceri.

Ai probat destule rochii?

Câte rochii înseamnă „destule rochii”? …cine știe!? Oricum, important e să nu sari pe prima rochie care îți apare în cale – probează mai multe și ia decizia la final, cu mintea limpede.

Sursă informații

Sursă fotografii: Pinterest

Sursă foto reprezentativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *